از نوع قهوه مورد علاقه افراد به شخصیت شان پی ببرید
هوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های دنیا است و افراد زیادی هستند که نمی توانند حتی یک روز را بدون این نوشیدنی خوش طعم و خوش بو سر کنند. قهوه فواید زیادی برای جسم و روح ما دارد و البته مضرات مصرف زیاد آن هم اثبات شده است. اما همه ی آدم ها سلیقه ی یکسانی در انتخاب قهوه ندارند.
بعضی تلخ دوست دارند و بعضی شیرین. بعضی کم قهوه می خورند و بعضی زیاد. تحقیقات نشان داده است بین نوع قهوه ی مورد علاقه ی افراد و ویژگی های شخصیتی و حتی ژنتیکی آن ها ارتباط وجود دارد. در ادامه می خواهیم ببنیم نوع قهوه ی مورد علاقه ی شما چه نکاتی را در مورد شما آشکار می کند.
۱- اگر قهوه ی سیاه می نوشید، آدم غیر اجتماعی ای هستید
قهوه ی سیاه که در واقع همان قهوه ی ساده و تلخ است گرچه به خاطر مزه اش برای خیلی ها گزینه ی جذابی نیست، اما افراد زیادی هم هستند که قهوه ی خود را فقط به این شکل می خورند و تحقیقات نشان می دهد چنین افرادی در مقایسه با دیگران، غیر اجتماعی تر، خودشیفته تر و گهگاه حتی جامعه ستیزتر هستند. تحقیقی در سال ۲۰۱۵ درباره ی رابطه ی میان ترجیح مزه ی تلخ و ویژگی های شخصیت غیر اجتماعی نشان داد بین ترجیح دادن مزه های تلخ و ویژگی های مربوط به نیمه ی تاریک تر شخصیت افراد ارتباط وجود دارد. اگر خوردن قهوه ی سیاه را دوست دارید، شاید یک روانی چاقو به دست نباشید اما احتمالا آدم خیلی خوشرو و اجتماعی ای هم نیستید.
۲- اگر قهوه ی اسپرسو دوست دارید، اهل سفر هستید
قهوه ی اسپرسو صدها برابر تلخ تر از قهوه ی سیاه است. حتی یک شات کوچک اسپرسو طعم بسیار تلخ و تیزی دارد. به همین ترتیب، کسانی هم که چنین قهوه ای می نوشند، شخصیت نسبتاً تند و تیز یا جسوری دارند. اگر قهوه ی مورد علاقه ی شما اسپرسو است، این مسأله می تواند به این معنی باشد که شما می خواهید خود را به طبقه ی اجتماعی خاصی ربط دهید یا حتی اینکه آدم خودنمایی هستید. مطالب زیادی در مورد جذابیت و دلفریبی قهوه ی اسپرسو منتشر شده و حتی درباره ی نحوه ی صحیح خوردن این نوشیدنی هم نوشته شده است. مردم اغلب خوردن اسپرسو را با اهل سفر بودن یا داشتن ذائقه ای ناب تر مرتبط می دانند.
۳- اگر قهوه را خیلی شیرین می خورید، آدم خونگرم و صمیمی ای هستید
بین علاقه به مزه های تلخ و غیر اجتماعی بودن فرد ارتباط وجود دارد، بنابراین علاقه به قهوه ی خیلی شیرین می تواند معنای معکوسی داشته باشد. اگر دوست دارید در قهوه ی خود مقداری زیادی شیر، خامه و / یا شکر (و حتی خامه ی پفی روی نوشیدنی) بریزید، طبق تحقیقات، شما نسبت به بقیه، شخص اجتماعی تری هستید. به علاوه، این مسأله نشان می دهد که شما بیشتر از کسانی که قهوه ی سیاه می خورند، به چیزی نیاز دارید که آرام تان کند. طبق آمارها، افراد وقتی دچار اضطراب می شوند، بیشتر مواد غذایی شیرین می خورند. اگر قهوه ی مورد علاقه تان قهوه ی بسیار شیرین است، شما به دنبال درمان خودتان هستید. یعنی یا اضطراب دارید و می خواهید به خودتان پاداش هستید، یا احتمالا این مواد غذایی شیرین، اضطراب را از شما دور می کنند.
۴- اگر قهوه ی خود را با مقداری شیر / شکر می خورید، آدم متعادلی هستید
اگر در هر شکلی از طعم دادن به قهوه زیاده روی نمی کنید، بنابراین ذائقه ی شما مانند شخصیت تان متعادل است. شما از هر دو بُعد شیرین و تلخ زندگی به یک اندازه لذت می برید، نسبت به دیگران، شخصیت متعادل تری دارید و در دسته ی افراد میانه رو قرار می گیرید.
۵- اگر قهوه ی خود را با چاشنی، طعم دار می کنید، اهل ریسک هستید
اگر دوست دارید قهوه ی خود را با چاشنی های مختلفی مثل کارامل، موکا و چیزهایی از این دست طعم دار کنید، بنابراین احتمالاً در مقایسه با بقیه، شخص ریسک پذیرتری هستید. کسانی که قهوه های چاشنی دار و ترکیبی را ترجیح می دهند، دوست دارند چیزهای جدیدی را امتحان کنند و از ماجراجویی لذت می برند. قهوه های چاشنی دار و ترکیبی، خلاقانه ترین انواع قهوه در دنیای خوش طعم و خوش بوی قهوه هستند، بنابراین کسانی که چنین قهوه هایی می نوشند هم خلاق هستند و قدرت تخیل زیادی دارند.
۶- اگر قهوه ی بدون کافئین می خورید، آدم محتاطی هستید
اگر قهوه ی بدون کافئین می خورید، یعنی به این فکر می کنید که جلوی بی خواب شدن تان هنگام شب یا رفتارهای اضطرابی و پرخاشگرانه ی خود را که در نتیجه ی مصرف زیاد کافئین است بگیرید. خوردن قهوه ی بدون کافئین مثل یک اقدام پیشگیرانه است. شما مزه ی قهوه را دوست دارید اما اثراتش را نمی خواهید. در واقع شما از آن دست آدم هایی هستید که دوست دارند کنترل خودشان را داشته باشند. شما قهوه می خورید اما نمی خواهید که قهوه شما را تحت کنترل خود درآورد یا روی رفتار شما تأثیر بگذارد.
۷- اگر هر روز بیشتر از ۴ فنجان قهوه می خورید، سوخت و ساز بالایی دارید
محققان امریکایی ژنوم های (مجموعه ی کامل دستورالعمل های ژنتیکی هر موجود زنده) بیش از ۱۰۰ هزار نفر را مورد بررسی قرار دادند تا به ریشه ی ژنتیکی ارتباط ما با قهوه پی ببرند. این پژوهشگران متوجه شدند کسانی که زیاد قهوه می خورند (۴ فنجان یا بیشتر در روز)، از ژنوم های خاصی برخوردارند که با بالا بودن ریسک اعتیاد مرتبط هستند. به علاوه، چنین افرادی استعداد ژنتیکی سوخت و ساز سریع تری را در مقایسه با دیگران دارند، به همین خاطر است که به قهوه ی زیادی نیاز دارند تا بتوانند در طول روز خود را سرپا نگه دارند.
۸- اگر قهوه ی فوری می خورید، اهل پشت گوش انداختن کارها هستید
در دنیای امروز و البته در میان کسانی که اهل قهوه هستند، کمتر کسی را می توان پیدا کرد که از قهوه های فوری استفاده نکند. چون همیشه در عجله هستیم تا به موقع به کاری برسیم و می خواهیم نهایت استفاده را از وقت مان ببریم. اما اگر از آن دست افرادی هستید که حتی زمانی که وقت اضافی دارید و کاملاً در آرامش هستید هم از قهوه های فوری استفاده می کنید، این مسأله احتمالاً به معنای تنبل بودن شما است. به علاوه، می تواند این معنی را داشته باشد که بیشتر از دیگران کارهایتان را پشت گوش می اندازید. شما نمی خواهید برای چیزی زیاد فکر یا تلاش کنید و برایتان اهمیتی ندارد که هر کاری (مثل درست کردن قهوه) را دقیقه ی نود انجام دهید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر